Urakointi

Ilmastinjärjestelmät

Ilmastinjärjestelmät

Tarjoamme kattavia ilmastinjärjestelmien asennus- ja toimituspalveluita, jotka soveltuvat sekä kunnallisille jätevedenpuhdistamoille että teollisuuteen.

Asennamme monentyyppisiä ilmastimia, mukaan lukien maahantuomiemme IFU/ABK-ilmastimien lisäksi myös muita ilmastinratkaisuja, asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Palvelumme

Laaja IFU/ABK-tuotevalikoima
Tarjoamme monipuolisen valikoiman ilmastintuotteita vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten lautas-, putki- tai nostettavat ilmastimet, meiltä löytyy oikea ratkaisu lähes jokaiseen käyttökohteeseen.
Asiantunteva asennus
Kokenut asennustiimimme varmistaa, että ilmastinjärjestelmät asennetaan luotettavasti ja huolellisesti. Huolehdimme myös kaikista tarvittavista liitännöistä ja asennuspiirrustusten laadinnasta.
Teollisuusratkaisut
Tarjoamme kokonaisratkaisuja eri teollisuuden aloille, kuten paperi- ja puumassateollisuudelle. Projektimme kattavat kaiken suunnittelusta ja toimituksista aina asennukseen ja järjestelmien käyttöönottoon.
Joustavuus ilmastinmerkkien suhteen
Asennamme ilmastimia eri valmistajilta asiakkaan toiveiden mukaisesti, kattaen laajan valikoiman ilmastinmerkkejä teollisuudelle sekä kunnallisille jätevedenpuhdistamoille.
Nostettavat Ilmastinjärjestelmät ja kompressorit
Valikoimaamme kuuluu myös nostettavat ilmastinjärjestelmät ja asennamme eri valmistajien ilmastuskompressoreita, tarjoten monipuolisia ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin.
Pääkonttori ja tuotanto,
tavarantoimitukset
Linkkitie 35, 85100 KALAJOKI

Postiosoite
PL 85, 85101 Kalajoki
p. (08) 463 120
info@tam.fi
www.tam.fi
© T&A Mämmelä Oy - Powered by Digimarkkinointi Donetti Oy